En ny tid i vente!

Vågå 2022: fra venstre tidligere daglig leder, Ali Abdullah, og ny daglig leder, Amir Ranjbar

Vågå 2022: fra venstre tidligere daglig leder, Ali Abdullah, og ny daglig leder, Amir Ranjbar

Som alle ting i livet så varer ikke alt for evig, og det gjør heller ikke vår glede og ære ved å ha en dyktig ildsjel som Ali Abdullah som vår daglig leder. Vår tidligere daglig leder Ali Abdullah har nå startet student kapitlet i livet sitt. Han har vært en ildsjel for organisasjonen helt siden 2014, og siden Tor Bach sin bortgang i 2020 var han den fungerende daglig leder for organisasjon.

Selv om Ali slutter som daglig leder så kommer han uansett ikke til å forlate oss helt.  Han fortsetter som både styremedlem og intern rådgiver for organisasjonen i veien fremover. 

Vi kommer uansett til å savne Ali i hverdagen og på alle turer. Ali hadde nemlig alltid en spennende historie å fortelle rundt bålet. De fikk selv de mest bråkete ungdommene til å sitte stille og lytte på historiene. Vi ønsker Ali masse lykke til videre i studiehverdagen og har full tro på at han kommer seg strålende ut av dette.

Rypejakt Gausdal 2014: fra venstre Amir og Ali på opplæringsjakt

Starten på et nytt kapittel

Når et kapittel slutter, så er dette starten på et nytt en. Etterkommeren av Ali er ingen ukjent person for oss. Amir Ranjbar (Til høyre på bildet øverst) har vært med oss siden 2013. Han er sittet i styret som styremedlem i perioden 2018-2022, og vært frivillig leder i flere år. Han startet i fullstilling som Miljøarbeider med fagansvar hos oss ifjor etter at han var ferdig med sosionom utdanningen fra Lillehammer. Han er godt kjent med kjerne verdiene i Wild X og gleder seg til å være med på utviklingen videre. 

Wild X vil fortsette å være et plass der alle uansett kjønn, tro, etnisitet eller hudfarge kan møtes for å skape nye eventyr ute i ville marka!

Vi gleder oss til det nye kapitlet, og det håper vi dere gjør også!

Hvis du lurer på noe så ikke nøl med å ta kontakt

Sammen skaper vi eventyr!!! 

Amir Ranjbar (Daglig leder)

Mail: amir@wildx.no / post@wildx.no
tlf.: 47364003

Skroll til toppen