Wild X -Årsrapport 2022

Nok ett år har passert, mange turer og eventyr har det blitt skapt og dette sammen med et som vi anser som våre suksess faktorer har vi nå samlet i vår årsrapport.  

Wild X handler om mestring, fellesskap, turglede, jaktfeber og våte kalde morgener med teltduker som klistrer seg mot ansiktet, finne seg nye venner på tvers av alder og nasjonaliteter. For oss som driver Wild X handler det om å være vitne til hundrevis av små og store seiere, for den enkelte og for vårt samfunn som helhet. Vi bruker naturen som arena for utfoldelse, og vi bruker naturen som en vei for ungdommer inn i den norske kulturen. For mange er Wild X også veien inn i arbeidsmarkedet. Det handler om å gi rom til ungdommene slik at de kan være med i prosessen, medvirke og viktigst av alt: være rollemodeller for andre.

Skroll til toppen