Om oss

Wild X - Norges eneste flerkulturelle frilufts- og miljøvernorganisasjon

Vi vil at minoritetsungdom skal erobre nye deler av det norske samfunnet, og at ungdom fra byen skal få ta del i nye opplevelser.

Vi lærer førstehjelp, orientering, bålfyring, dyreliv, jakt, fiske, matlaging utendørs, vi padler, går lange turer, bor i telt og i hytter, bor i gapahuk eller sover under stjernene. Vi møter rådyr, grevling, elg, mink, rev, rype, ørn, makrell, ørret og abbor. Vi driver uttynningsfiske, tar vannprøver, jakter rådyr, fanger mink og holder jegerprøve.

Wild X har gratis turtilbud til gutter og jenter fra 12 til 25 år, og alle som vil og som deler Wild X sitt grunnsyn kan bli medlem og/eller frivillige.

Neste gang vi skal ut i skogen eller opp på fjellet vil vi ha med deg. Pakk sekken og bli med! Alle aktiviteter er gratis for medlemmer mellom 12 og 25, og medlemskap koster bare 100 kroner. De som er yngre enn 12 kan uansett delta i aktiviteter.
Aktiviteter på tirsdager, onsdager og torsdager har ingen nedre aldersgrense.
Les mer om medlemskap.

Daglig Leder for Wild X er Amir Ranjbar. Ta kontakt!

Styreleder for Wild X er Ingunn Vatnøy

Wild X har et sett regler som gjelder for alle turene og som skal sørge for at alle er trygge og har det godt. Les turreglene.

Skroll til toppen